Avocatul DINU GHEORGHE s-a intalnit cu specialisti in domeniul circulatiei si urbanismului pentru a stabili strategia in vederea modernizarii si fluidizarii traficului in capitala

Celebrul avocat DINU GHEORGHE, candidat pentru demnitatea de Primar General la Primaria Capitalei, din partea Partidului Popular si al Protectiei Sociale, s-a intalnit cu specialisti in domeniul circulatiei si urbanismului pentru a stabili strategia pe termen scurt, mediu si lung in vederea modernizarii si fluidizarii traficului in capitala.

 

Spre uimirea sa, avocatul DINU GHEORGHE a aflat de la acesti specialisti ca Primaria Municipiului Bucuresti are prin sertarele sale un master plan privind traficul in Bucuresti, fundamentat inca din anul 1998 de catre specialisti japonezi.

 

Acest master plan a fost oferit pe gratis Primariei Municipiului Bucuresti dar, toti Primarii Generali, fara nici o exceptie, au refuzat in mod inexplicabil sa aplice acest master plan privind traficul in Bucuresti.

 

Mai mult, din anul 2007, un grup de specialisti din Olanda, Germania si Anglia au pus pe masa Primarului General un plan urbanistic general privind rezolvarea traficului in doua mari etape, 2007-2013 si 2013-2027. Acest plan, elaborat cu fonduri exclusiv europene, a fost votat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti dar, in mod inexplicabil nu este aplicat, preferandu-se haosul si criza in trafic.

 

Avocatul DINU GHEORGHE cere bucurestenilor sa voteze pentru competenta si seriozitate si pentru un Primar General cu o mana de fier, singura solutie pentru a scoate Bucurestiul din criza.

Avocatul DINU GHEORGHE, ca fost ofiter cu functie de general, in prezent avocat si conferentiar universitar la Facultatea de Drept si Administratie Publica, ii asigura pe bucuresteni ca poate rezolva problemele grave cu care se confrunta Bucurestiul cu conditia ca cetatenii sa mearga la vot si sa nu se mai lase manipulati si pacaliti de televiziunile de partid.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: