„Romania este patria tuturor cetatenilor, fara deosebire de rasa, nationalitate, religie, sex si fara deosebire de apartenenta politica”

Celebrul avocat DINU GHEORGHE, candidat pentru demnitatea de Primar General la Primaria Capitalei, din partea Partidului Popular si al Protectiei Sociale, insotit de staff-ul sau de campanie, a avut in agenda vizitarea unui centru de cultura pentru a vedea daca pretentiile turistilor si vizitatorilor se ridica la nivelul unui act cultural modern si civilizat.

 

Astfel, domnul DINU GHEORGHE s-a deplasat la Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” unde, spre uimirea tuturor celor prezenti, angajatii Jurnalului National si ai Antenei 1, care se aflau in zona, organizand si filmand un eveniment cultural, au cenzurat prezenta staff-ului de campanie si a candidatului, acestia crezandu-se in studiourile postului de televiziune. Cu toate acestea, avocatul DINU GHEORGHE a incercat sa explice angajatilor Jurnalului National si ai Antenei 1 ca fiind un loc public, nu se pune problema unei interdictii, iar reprezentantii acestora, cu atitudinea lor discriminatorie, au reclamat conducerii Muzeului Satului despre prezenta pasnica a avocatului DINU GHEORGHE in zona.

 

Conducerea Muzeului Satului, probabil speriata de insistenta celor de la Jurnalul National si ai Antenei 1, si-a cerut scuze domnului avocat DINU GHEORGHE si staff-lui de campanie.

 

Dragi bucuresteni, este inadmisibil ca intr-un stat de drept fiecare sa incalce Constitutia crezandu-se mai presus de lege. Amintim in acest sens prevederile imperative ale art. 2 al. 2) din Constitutie care dispune ca „Romania este patria tuturor cetatenilor, fara deosebire de rasa, nationalitate, religie, sex si fara deosebire de apartenenta politica”.

 

Mai mult, art. 16 din Constitutie prevede imperativ ca „nimeni nu este mai presus de lege” dar, se pare ca sunt exceptii reprezentate de privilegiile reprezentantilor PSD, PD, PD-L, PC, UDMR pentru ei insusi si pentru cercul lor de interese.

 

Avocatul DINU GHEORGHE cere romanilor sa se trezeasca odata la realitate si, daca vor cu adevarat sa nu le mai fie furate drepturile si libertatile fundamentale, sa mearga la vot si sa voteze pe Primarul lor General in persoana lui DINU GHEORGHE, aflat la pozitia 15 din buletinul de vot.

        Astfel, se va pune stop sfidarii fara margini la care suntem supusi de 18 ani de aceste partide si de presa lor obedienta.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: