Dl. Gheorghe Dinu la Construct Expo

 

 

Celebrul avocat DINU GHEORGHE, candidat pentru demnitatea de Primar General la Primaria Capitalei, din partea Partidului Popular si al Protectiei Sociale, insotit de staff-ul sau de campanie, s-a deplasat la ROMEXPO la expozitia CONSTRUCT EXPO-AMBIENT, in vederea stabilirii celor mai atractive preturi de materiale de constructii de la firmele producatoare, care si-au expus produsele.

 

Cu acest prilej, avocatul DINU GHEORGHE, candidat pentru demnitatea de Primar General, a contactat mai multe firme care produc materiale de constructie la preturi mult mai mici decat cele care se gasesc actualmente pe piata.

 

Domnul DINU GHEORGHE si-a consemnat in agenda acest lucru pentru ca este hotarat sa demareze programul “LOCUINTE CU CHIRIE” pentru toti tinerii bucuresteni si cei aflati in nevoi, program prin care DINU GHEORGHE, ca Primar General, demonstreaza ca pune pe primul loc OMUL si nu cainii comunitari.

 

Mai mult, prin construirea de locuinte spre inchiriere locuitorilor capitalei, DINU GHEORGHE doreste sa stopeze inrobirea pe viata a tinerilor de catre banci.

 

DINU GHEORGHE apreciaza ca este dezastruoasa politica Guvernului actual si a Bancii Nationale a Romaniei care, in politica creditelor pentru locuinte, accepta termene si dobanzi incompatibile cu veniturile tinerilor si a romanilor.

 

Cine doreste ca DINU GHEORGHE sa devina Primar General, sa puna stampila la pozitia 15 de pe buletinul de vot !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: