Vizita in cartierele marginase ale Bucurestiului

 

 

Celebrul avocat DINU GHEORGHE, candidat pentru demnitatea de Primar General la Primaria Capitalei, din partea Partidului Popular si al Protectiei Sociale, insotit de staff-ul sau de campanie, s-a deplasat in unul dintre cartierele marginase ale Bucurestiului pentru a constata, pe viu, efectele ploii torentiale care a afectat capitala.

 

Astfel, DINU GHEORGHE, candidat la Primaria Generala, a constatat ca ploaia torentiala a generat un mare pericol de inundatii care ne paste datorita neglijentei si sfidarii actualilor si fostilor primari de sectoare si a primarului general.

 

Practic, DINU GHEORGHE, insotit de staff-ul sau de la Partidul Popular si al Protectiei Sociale, a stabilit ca tevile si conductele vechi si ruginite nu numai ca provoaca mari pierderi de apa suportate din banii bucurestenilor dar, foarte grav este faptul ca aceste conducte ne aduc in casa microbi si chiar microorganisme aflate in putrefactie. Va dati seama ce inseamna ca un copil de 2 sau 7 ani sa bea apa nesupravegheat de catre parinti:  inseamna sa-l condamnam de mic la boli incurabile si la moarte sigura !

 

In concluzie, avocatul DINU GHEORGHE, impreuna su staff-ul sau de campanie, a stabilit ca prioritate absoluta sa se repare aceste conducte, iar pe termen mediu si lung sa se inlocuiasca toate instalatiile de apa din Bucuresti.

 

Avocatul DINU GHEORGHE a spus ca Bucurestiul trebuie sa renasca si acest lucru se va face incepand cu infrastructura.

 

Avocatul DINU GHEORGHE a aratat ca va infiinta in cadrul Politiei Comunitare o Politie a Calitatii si Protectiei Cetatenilor, care sa verifice zilnic, 24 din 24 de ore, calitatea apei in special, si pastrarea conditiilor de mediu in general.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: