Conferinta de presa a avocatului Dinu Gheorghe la Sala DALLES

 

 

 

Celebrul avocat DINU GHEORGHE, candidat pentru demnitatea de Primar General la Primaria Capitalei, din partea Partidului Popular si al Protectiei Sociale, intr-o Conferinta de presa, care a avut loc la Sala DALLES, a tinut un discurs in fata simpatizantilor si membrilor PPPS din care a rezultat ca Bucurestiul se afla intr-o situatie de criza, ca nimic nu functioneaza normal si situatia poate degenera in haos.

Capitala Romaniei este plina de gunoaie, de sobolani si de caini. Batranii sunt nemancati si cauta prin gunoaie, iar frica si deznadejdea este starea de spirit a majoritatii bucurestenilor.

Grupurile de interese ne manipuleaza, de aceea avocatul DINU GHEORGHE, candidat pentru demnitatea de Primar General la Primaria Capitalei, a asigurat pe toti bucurestenii ca se pune la dispozitia acestora cu toata experienta acumulata in cei 52 de ani.

Avocatul DINU GHEORGHE face un apel la toti bucurestenii si chiar si la simpatizantii PNL, PSD, PIN, PD-L sa voteze DINU GHEORGHE, Primar General, vot care ar stopa starea de criza in care se afla Bucurestiul.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: